Vind vanaf NU het ideale geschenk!

Vind vanaf NU het ideale geschenk!

De webshop op het gebied van geschenken!

Wij zijn vanaf vandaag geopend! Je kunt nu 24/7 jouw gewenste bestelling plaatsen. Je profiteert van de laatste deals.

Alle bestellingen boven de € 50,- worden kosteloos bezorgd. Hoe fijn is dat? Wellicht kom je zelfs op ideeën voor de eerstvolgende verjaardag of speciale gelegenheid. Leuk voor felicitatie man of felicitatie vrouw. 

Ideale geschenken | hetidealegeschenk.nl

Graag introduceren wij ons gloednieuwe logo: waarbij de I en G duidelijker te herkennen zijn. De I natuurlijk van Ideale en de G voor Geschenken. We hebben gekozen voor een warme bruine tint die het warme gevoel van onze service definieert. Onze service kun je ervaren door contact op te nemen via Whatsapp óf te bellen naar: 06 26 46 68 83.

De kleur rood staat voor energie. Nadat je onze webshop hebt bezocht willen we je graag een energiek gevoel geven, want nu ben je er eindelijk aan uit wat het juiste geschenk wordt voor die speciale gelegenheden die je op de planning hebt staan. In de hoop dat we je natuurlijk de volgende keer weer terug mogen vinden op onze website.

De kleur geel staat bij ons voor vrolijkheid en roept vertrouwen op. Bij ons staat vertrouwen hoog in het vaandel. Er zijn diverse consumenten die al eerder een bestelling hebben verricht naar tevredenheid. Bekijk om deze reden de reviews van hetidealegeschenk.nl!

De scherpste aanbiedingen

Je mag altijd rekenen op een leuke korting gecombineerd met typische seizoen deals. Iedere aankoop wordt voorzien van een track & trace, zo weet jij precies wanneer je geschenk binnenkomt.

Blijf jij op de hoogte van Ideale Geschenken? Volg ons dan voor de leukste hot-deals op Facebook of schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief, eens per twee weken.  

Creatieve geschenken!

Wij willen jou als klant op creatieve wijze beïnvloeden met gadgets voorzien van een vleugje humor. Ze zijn uitermate geschikt als persoonlijk geschenk. Om het extra leuk te maken én vooral te houden hebben wij de stelregel: koop meer, bespaar meer.

Hiermee dragen wij bij aan het milieu en voorkomen we overbodige kilometers voor onze bezorgers.  

Missie en visie

Missie:

Wij brengen jou op ideeën voorafgaand aan een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Dankzij diverse categorieën weet jij na het bezoeken van onze webshop wat je aan je vriend(in), familie of goede kennis kunt geven.

Visie:

Andere inspireren en op ideeën brengen door in te spelen op de behoefte; “ik weet nog steeds niet wat ik hem of haar als geschenk zal geven!”

Het team van Ideale Geschenken wenst jou veel shopplezier!

Terug naar blog